Nieuws - februari 2024

 

Hawinkels interieur heeft een zeer groot aanbod in raamdecoratie. De collectie bestaat uit diverse stijlen. Zo zijn er luxe stoffen met mooie dessins, moderne grafische stoffen, maar ook is er keuze uit natuurlijke materialen zoals linnen en katoen en gerecycled materiaal. Ons advies is afgestemd op de wensen van de klant en kan er gekozen worden voor (wave) gordijnen, lamellen, plissés en vouw- of rolgordijnen. Alles wordt vanzelfsprekend vakkundig op maat gemaakt en geplaatst.

 

In onze vloerenafdeling vindt u een uitgebreide collectie vloerbedekking. Zo is er keuze uit zachte vloeren van katoen, wol, geitenhaar, synthetisch of samengestelde materialen en harde PVC vloeren. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij u welke kwaliteit het meest geschikt is. Alles wordt, zoals u van ons gewend bent, vakkundig gemeten en gelegd.

 

Karpetten complementeren het woongenot, een zithoek wordt door toepassing hiervan een samenhangend geheel. Een stenen of houten vloer wordt behaaglijk en krijgt een warme sfeervolle uitstraling. Een ander voordeel is het grote absorptievermogen van een karpet, hierdoor zal het geluid in de ruimte worden gedempt en minder hol klinken. Er is keuze uit verschillende poolhoogtes, materialen en structuren. De karpetten worden op maar gemaakt en zijn eventueel af te werken met een border.