Nieuwsarchief - augustus 2015

 Van het Italiaanse merk Arper hebben we de laatste nieuwe producten van de beurs in Milaan binnen.Met zijn aantrekkelijke vormgeving en royale maatvoering is de Cross Table geschikt als directiebureau, maar net zo gemakkelijk toe te passen in een eetkamer of als vergadertafel.

Ondanks zijn grootte wekt de tafel een minimalistische en architectonische indruk. Het stoere onderstel draagt een licht blad met voldoende ruimte voor allerlei werkzaamheden. Als optie kunnen aansluitingen voor data en electra in het blad worden verwerkt. Op die manier biedt de Cross Table een antwoord op de sterk wijzigende dynamiek van het moderne kantoor. De tafel is leverbaar in een serie verschillende lengte- en breedtematen, van een praktische 100 x 200 cm tot een spectaculaire 135 x 390 cm. Naast de uitvoeringen in witte lak zijn ook uitvoeringen in houtfineer beschikbaar. De Cross Table is ontworpen door de Italiaanse designers Fattorini + Rizzini + Partners.De Kinesit is de eerste bureaustoel van Arper die voor de volle honderd procent voldoet aan de algemeen gangbare eisen.

Met een licht en minimalistisch design, biedt de Kinesit een volledig instelbare zitting en rugleuning, die zich comfortabel voegen naar ieders individuele wensen. Dus ook bij intensief en langdurig gebruik. De ingebouwde techniek en bediening van de stoel is geraffineerd en nagenoeg onzichtbaar weggewerkt onder de zitting.

De Kinesit is leverbaar met een rugleuning in drie verschillende hoogtes, een uitgebreide serie onderstellen en verkrijgbaar met of zonder armleuningen.Doordat de kuip in hoogwaardig polypropyleen is uitgevoerd, heeft de Duna 02 een heel slank profiel, een prachtige lijn en een heel aaibaar oppervlak. Behalve met een kuip in kunststof kan ook worden gekozen voor een klein, gestoffeerd zitkussen.
Een groot aantal keuzes in onderstellen maakt het mogelijk om de Duna 02 helemaal naar eigen idee en inzicht samen te stellen.