Nieuwsarchief - januari 2010

 

Hawinkels interieur en het Centrum voor de Kunsten organiseren samen een expositie, met als thema “Eindeloos”. De opening van de expositie door Burgemeester H. van Beers van gemeente Roermond is op vrijdag 5 februari 2010 om 19.30 uur.

 

Deze unieke expositie, welke tot 19 maart 2010 is te bezichtigen, is tot stand gekomen door samenwerking van de cursisten van het Centrum voor de Kunsten in Roermond en Hawinkels interieur te Swalmen. In 2009 is voor de eerste keer een expositie van het Centrum voor de Kunsten bij Hawinkels interieur gehouden. Dit is zo’n succes gebleken dat er voor gekozen is om hier een terugkerend evenement van te maken. De combinatie van kunst toegepast in de zeer karakteristieke ruimte met Italiaanse meubelontwerpen, versterkt beide. Cursisten van de afdeling “beeldend” van het Centrum voor de kunsten hebben zich hierdoor laten inspireren, de disciplines schilderen, keramiek, brons, glas, beeldhouwen, fotografie en edelsmeden zullen te zien zijn. Voor hen is dit de kans om zich aan een groter publiek te presenteren.

 

Tijdens de feestelijke opening zal er door de vakjury een winnaar gekozen worden.
Ook het publiek kan tot 19 maart 2010 hun stem uitbrengen voor de publieksprijs.
Deze zal op 1 april bekend worden gemaakt in het Centrum voor de Kunsten te Roermond.

 

Indien u aanwezig wilt zijn bij de opening van de expositie, vernemen wij dit graag door middel van een telefoontje of e-mail aan info@hawinkelsinterieur.nl.